Askon’dan Emniyet Müdürü Gürkan’a Ziyaret

Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube yönetim kurulu, emniyet müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı...

Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube yönetim kurulu, emniyet müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri yeni emniyet müdürü Ahmet Zeki Gürkan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Çalışkan Gürkan’ın daha önce görev yerlerinde başarılı çalışmalar yaptığını bildiklerini Adana’da da bu başarılı çalışmalara imza atacağına inandıklarını söyledi. Çalışkan, bir sivil toplum kuruluşu ve işadamları derneği olarak kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin her zaman için emniyet birimlerine yardımcı olduklarını ve olacaklarını ifade etti,

Reklam
Reklam

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan’da, "Biz görev yaptığımız her yerde sivil toplum örgütlerinin yardımıyla karşılaştık. Onların yardımlarıyla görev yaptığımız yerlerde başarılı işlere imza attık. Adana’da da ASKON gibi sivil toplum örgütü ve işadamlarının yardımlarını ve desteklerini görmek isteriz" dedi.

Beraberce yapılan çalışmalardan güç doğacağını da vurgulayan Adana Emniyet Müdürü Gürkan, Sivil toplum örgütleri ve gönüllü kuruluşların yaptıkları çalışmaları önemsediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: