ASKON'dan Emniyet Müdürüne Ziyaret

 Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Bursa Şubesi üyeleri, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ı makamında ziyaret etti.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Bursa Şubesi üyeleri, Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan ASKON Bursa Şubesi Başkanı Ali Turgut, "Ülkemiz ekonomisinin canlanması noktasında iş birlikleri yapmaya ve topluma örnek olmaya çalışıyoruz. Bu ülkede yaşayan insanların refah seviyesi artsın diye maddiyatın dışında manevi olarak ta katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Emniyet müdürü Sabri Durmuşlar ise STK'ların çalışmalarına çok önem verdiklerini belirterek, "Ülkemizin değişik yörelerindeki kültürlerin tanıtılması ve bir kısım ön yargıların giderilip bir arada yaşanılması noktasında sizlerin katkısı çok büyük. Bu yüzden her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. Ziyaret sonunda ASKON Bursa Şubesi tarafında Sabri Durmuşlar'a teşekkür plaketi hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: