Askon’dan Osb’ye Ziyaret

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (HSOSB) Başkanı Bekir Sütcü, HSOSB'nin coğrafi konumu, karayolu, demiryolu...

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (HSOSB) Başkanı Bekir Sütcü, HSOSB'nin coğrafi konumu, karayolu, demiryolu ve havayolu ulaşımına yakınlığı ile Türkiye'nin yatırım için en önemli cazibe merkezlerinden birisi olduğunu söyledi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, HSOSB Başkanlığına getirilen Bekir Sütcü ve Genel Sekreterliğe atanan SGK Eski Adana İl Müdürü Mustafa Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Çalışkan, kendilerini öğle yemeğinde ağırlayan Bekir Sütcü’ye teşekkür ederek, yeniden HSOSB Başkanlığı’na seçilmesinden dolayı kutladı. Çalışkan, çalışmalarını yakından takip ettikleri HSOSB'deki büyümenin hız kesmeden devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Sütcü ise Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HSOSB'nin ASKON üyesi işadamlarının da evi olduğunu söyledi.

HSOSB’nin, coğrafi konumu, karayolu, demiryolu ve havayolu ulaşımına yakınlığı ile Türkiye'nin yatırım için en önemli cazibe merkezlerinden birisi olduğunu vurgulayan Sütçü, bu imkanları yöre ve ülke ekonomisi için değerlendirmek amacıyla yoğun bir çaba içinde olduklarını söyledi.

Sütcü, AB standartlarında bir organize sanayi bölgesi olma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, sanayicilerin ülke ekonomisinin motor gücü olduğun altını çizdi. Sütcü, bölgeyi OSB’ler içinde liderliğe taşımayı da arzuladıklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: