Asla Vazgeçmem 22. bölümde İclal evliliği öğrendi

Heyecan dozu yüksek Show Tv dizisi Asla Vazgeçmem son bölümüyle yine nefes kesti. Asla Vazgçemem 22. bölümünde; İclal yüzünden araları açılan Nur ve Yiğit boşanmanın eşiğine gelirken, İclal ikilinin evliliğini öğrendi. İşte, heyecan dozu yüksek dizinin son bölümünde yaşananlar!

ASLA VAZGEÇMEM 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Asla Vazgeçmem 22. bölümüyle yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam etti. İzleyicilerin her hafta daha da heyecanlandığı dizinin son bölümünde İclal ve Fırat'ın öpüşmesine tanık olan Nur'u kötü bir sürpriz bekliyordu. Tanık olduğu sahnenin eline geçen önemli bir koz olduğunu düşünen Nur, Yiğit'in aldığı kararla bir şok daha yaşadı. Asla Vazgeçmem 22. bölümünde İclal ve Nur'un başbaşa tatile çıkma kararı alması, iplerin iyice gerilmesine neden oldu. Peki, Nur ve Yiğit boşanacak mı? Nur, İclal ve Fırat'ın öpüştüğünü söyledi mi? Cahit ve Elmas cephesinde neler yaşanduk? Tüm bu soru işaretleri, dün akşam ekrana gelen Asla Vazgeçmem son bölümünde yanıt buldu.

ASLA VAZGEÇMEM 22. BÖLÜM ÖZETİ

Asla Vazgeçmem son bölümünde; İclal ve Fırat'ı öpüşürken gören Nur şoktaydı. Aytül'ün Nur'un garip davranmasından şüphelenerek İclal'i sıkıştırması sonucu kış bahçesinde neler yaşandığını öğrenmesi onu iyice panikletti. Artık Nur'un elinde büyük bir koz olduğunu düşünmekteydi. İclal'i bu zor durumdan kurtaran kişi ise yine Fırat olacaktı. Yiğit ve Kerem'in görüşmesi ikisinin de birbirlerine açık vermeme çabaları sonucu hiçbir işe yaramayacaktı. Asla Vazgeçmem 22. bölümünde Yiğit'in ise Kerem alerjisi yükselerek devam etmekteydi. Kerem'in asistanı Hazal ise patronundaki değişimden son derece rahatsız olmaktaydı. Devreye girme zamanı geldiğine inanarak, maşa olarak kullanabileceğini düşündüğü Elmas'la bir araya geldi.Cahit'i oyuna getiren Elmas, sonunda paraya kavuşmuştu, keyfine diyecek yoktu. Ancak hiç beklemediği bir anda kardeşi Emin'e yakalanması bütün planlarını altüst edecekti. Nur'un oynadığı reklam filminin yayınlanması zaten araları gergin olan Nur ve Yiğit'i bir kez daha karşı karşıya getirdi.