Asla Vazgeçmem 26. bölümünde İclal'in oyunu şok etkisi yarattı

Show Tv'nin sevilen dizilerinden Asla Vazgeçmem son bölümü ile yine büyük ses getirdi. Başrollerini; Tolga Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı Asla Vazgeçmem 26. bölümde İclal'in büyük oyunu şok etkisi yarattı.

Perşembe akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Asla Vazgeçmem son bölümünde tansiyon yükseldi. Başrollerini; Tolga Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı dizinin bugün yayınlanacak 26. bölümünde İclal sinsi planlarının meyvelerini toplamaya başlarken, geceyi İclal ile geçirdiğini sanan İclal büyük bir pişmanlık yaşadı. Olayların ardı arkasının kesilmediği dizinin son bölümünde Yiğit'in tavırlarından şüphelenmeye başlayan Nur ise bunun nedenini sorguladı. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Asla Vazgeçmem sürprizlerle dolu son bölümü ile dün akşam saat 20.00'de Show Tv ekranlarındaydı!

ASLA VAZGEÇMEM 26. BÖLÜM ÖZETİ

İAsla Vazgeçmem son bölümünde İclal'in oyunuyla geceyi birlikte geçirdiklerini sanan Yiğit büyük bir pişmanlık içindeydi. Nur ise Yiğit'te ki değişimi hissetmekte ancak bir türlü anlam verememekteydi. İşten ayrıldığını bile bir türlü söyleyememiş, bunun sıkıntısını yaşamaktaydı. İclal, annesi Aytül'e olan kızgınlığı hala geçmediğinden planlarından ona söz etmedi. Yiğit ise içini sadece abisi Cahit'e dökmekte, yaptığını sandığı hatasını onunla paylaşmaktı. Elmas'ın yakınında olmasının işine yarayacağını düşünen İclal, onu çiftliğe döndürmenin yollarını aramaktadır. Bu konuda harekete geçer ve Nazan'ın ona güvenip sırrını paylaşmasını sağladı. Kızının hamileliğini öğrenen Hafize'nin ise tepkisi çok sert olacaktı. Ancak Elmas'ın tek derdi Cahit'i babalık testine ikna edip haklı olduğunu ortaya çıkartmaktı. Doktordan İclal'in artık tamamen iyileştiğini öğrenen Yiğit, yaşadıkları sahte mutluluk oyununa son vereceği için çok mutluydu. Ancak İclal Fırat'ın yardımıyla öyle bir tuzak kurmaktadır ki, Nur ve Yiğit için hayat bir kez daha çok kararacaktı.