Asla Vazgeçmem 40. Bölüm Fragmanı

Show TV ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem'in 40. bölüm fragmanı yayınlandı.

Asla Vazgeçmem dizisi izleyenlerine yeni heyecanlar kazandırmaya devam ediyor. Show TV'nin beğenilerek izlenen dizisi Asla Vazgeçmem'in son bölümünde neler yaşandı? İşte Asla Vazgeçmem 40. son bölüm ve detaylar..

Nur, geçmişindeki sırları Yiğit'e anlatacak mı?

"Asla Vazgeçmem"in 40. Bölümünde; Yiğit ve Nur'un arası henüz düzelmemişken, Almanlarla yapılacak ortaklık için gelen bir Türk iş adamının Nur'u tanıması nedeniyle tekrar iyice gerginleşecektir. Nur eski mahallesinde tanıdığı olan Fatih'i yıllardır görmemiştir. Birden karşısına Kozan Şirketi'nde çıkması onun için de tam bir sürprizdir. Yiğit'in baba bir anne ayrı kız kardeşi Yağmur Kozan'ı eve getirmesi Aytül için kabul edilebilecek bir durum değildir. Yiğit ile aralarında büyük çatışma yaşanır. Ancak zaten Yağmur'un da bu evde kalmaya hiç niyeti yoktur. Nazan Elmas'ı rahatsız etmek için elinden geleni yapmaktadır. Ancak onun Cahit'in odasına taşınmasını öğrenmesi gözünü iyice karartır, kendi canını tehlikeye atarak, Elmas'ı çok zor bir durumda bırakır.Fatih ile Nur'un eski tanışıklıkları konusunda detayları Nur'dan öğrenemeyince çıldıran Yiğit'e cevabı İclal getirecektir.

Show TV'den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: "Asla Vazgeçmem"

Yapımcılığını Gold Film'in, yönetmenliğini Aysun Akyüz'ün üstlendiği "Asla Vazgeçmem"'in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor..

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak.

Asla Vazgeçmem 39. Bölüm Özeti

Yiğit kardeşi Yağmur'u buldu

"Asla Vazgeçmem"in 39. Bölümünde; Yiğit hayatının en tuhaf olaylarından birini Nur ile birlikte yaşamıştır. Öldü varsaydığı babasının gerçek ölümünü... Yiğit'in babasının ölürken eline tutuşturduğu adrese giden Nur olayı açıklığı kavuşturamayınca kağıdı Yiğit'e verir. Ancak başını belaya sokmaması için onu takip eder. Böylece Yiğit ve Nur, Yiğit'in baba bir anne ayrı kız kardeşine Yağmur Kozan'a ulaşırlar. Ancak Yağmur Kozan tam bir ateş parçasıdır ve Yiğit'e şimdiden kök söktürmeye başlamıştır bile. Nazan İclal'lere gelmek için hiçbir fırsatı kaçırmamakta, Elmas'ı rahatsız etmek için elinden geleni yapmaktadır. Ayrıca Cahit'i geri döndürmek için hem konuşarak ikna etme, hem kıskandırarak harekete geçirme gibi her yolu denemektedir. Özel hayatında hiç huzuru kalmayan Yiğit'in iş hayatı da Almanlarla yapacağı ortaklık için gelen bir Türk işadamı yüzünden karışacaktır.