Asla Vazgeçmem 40. bölümde sürpriz gelişme

Bir yıldırım aşkı hikayesi Asla Vazgeçmem 40. bölümüyle 3 Mart Perşembe akşamı ekranlardaydı. Nur ve Yiğit'in bir dargın bir barışık aşkını Asla Vazgeçmem son bölümüne yeni bir sınav bekliyordu.

ASLA VAZGEÇMEM 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Bir yıldırım aşk hikayesi Asla Vazgeçmem son bölümünde sürprizler ve şaşırtıcı gelişmeler vardı. Aşka inanmayan bir adam ve aynı adama aşık iki kadının savaşını çarpıcı bir şekilde ortaya koyan Asla Vazgeçmem 40. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Bu hafta Nur ve Yiğit aşkını yeni bir sınav bekliyor. Nur'un yıllar sonra ortaya çıkan çocukluk aşkı Fatih ve Yiğit iş anlaşması yapmaya hazırlandı ortalık karıştı. Bu gelişmeyle birlikte Nur'un eline yeni bir koz geçti. Entrika ve heyecan dozunun bir an olsun eksilmediği Asla Vazgeçmem son bölümü bu akşam saat 20.00'de Show Tv'deydi!

ASLA VAZGEÇMEM 40. BÖLÜM ÖZETİ

Yiğit'in Almanlarla yapacağı ortaklık için gelen Türk işadamı Nur'un çocukluk aşkı çıktı. Bir zamanlar aşık olduğu adamı karşısında gören Nur, büyük bir şok yaşadı. Fatih'in Yiğit'in şirketine ortak olmaya geldiğini öğrenen Nur ne söyleyeceğini, nasıl davranacağını bilemedi. Fatih ve Nur'un önceden tanıştığını anlayan Yiğit çıldırdı. Nur'u karşısına alarak "Adam gibi soruyorum adam gibi cevap ver Fatih ile ilgili bilmem gereken saçma sapan bir şey var mı, yok mu? diyerek merakını gidermeye çalışan Yiğit, bir yandan da böyle bir durum karşısında anlaşmayı feshedeceğini belirtti. Nur kararsızlık yaşarken; İclal'in eline bir koz geçti. Sevdiği adamı tekrar elde edebilmek için her fırsatı değerlendiren İclal, Nur ve Fatih ilişkisini kısa sürede öğrendi. Nur geçmişini Yiğit'e anlattı mı? Gerçekleri öğrenen İclal Nur'a şantaj mı yaptı? Tüm bu soru işaretleri yanıt 3 Mart Perşembe günü yayınlanan Asla Vazgeçmem 40. bölümünde yanıt buldu!

ASLA VAZGEÇMEM'E İKİ YENİ İSİM

Show TV ekranlarında ikinci sezonuyla yayınlanan, başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pakdemir, Ayşegül Günay, Turgay Mercan, Yonca Cevher gibi oyuncuların yer aldığı Asla Vazgeçmem'in ekibine iki yeni isim katıldı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Unutma Beni ve son olarak İnadına Aşk dizisinde izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Taner Rumeli ve Melekler Korusun, Pis Yedili, Bizim Yenge, Not Defteri gibi dizilerde yer alan Gözde Mutluer Asla Vazgeçmem'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.