Asla Vazgeçmem 42. bölümde sürpriz gelişme

Show Tv'nin başarılı dizisi Asla Vazgeçmem son bölümüyle ekranlara kilitledi. Aynı adama aşık kadının savaşını ekrana taşıyan Asla Vazgeçmem 42. bölümünde Hafize'nin ölümü sonrasında sürpriz bir gelişme yaşandı, Nur ve Yiğit yeniden yakınlaştı.

ASLA VAZGEÇMEM 42. BÖLÜM**2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN**

Ekranlardaki ikinci sezonunu da başarılı bir şekilde sürdüren Asla Vazgeçmem son bölümüyle yine nefes kesti! Hafize'nin ölümünün dengeleri nasıl değiştireceği belli oldu. Bir yıldırım aşkı hikayesi Asla Vazgeçmem 42. bölümünde hüzün ve entrika bir aradaydı! Hafize'nin ölümü herkesi darma duman etti. Son yaşananlar sonrasında Nur'a tepkili olan Yiğit, sevdiği kadının perişan haline dayanamadı ve ikili uzun bir aradan sonra yeniden yakınlaştı. Bu yakınlaşmaya ise sürpriz bir isim tanık oldu. Peki bu isim kim? Tolgahan Sayışman, Şafak Pakdemir ve Amine Gülşe'nin başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçmem 42. bölümü 17 Mart Perşembe akşamı Show Tv ekranlarındaydı!

ASLA VAZGEÇMEM 42. BÖLÜM ÖZETİ

Şaşırtıcı gelişmelerin ardı ardına yaşanacağı Asla Vazgeçmem 42. bölümünde yaşananlar şöyleydi; Hafize'nin ölümü herkesi derinden etkilerken, Nazan'ın bu işteki parmağı uzun bir süre su üstüne çıkmadı. Bu zor günlerde Nur'u yalnız bırakmayan Yiğit, Nur ile tekrar yakınlaşacaktı. Ancak bu yakınlaşmayı hisseden İclal harekete geçti ve Nur'un işten atılması için elinden geleni yaptı. Tam da başarılı olacaktı ki, Nur'un imdadına Cahit yetişti. Annesinin ölümüyle hayata küsen Elmas, en büyük desteği kardeşi Emin'den gördü. Bu arada halasının ölümünün Nazan yüzünden olduğunu öğrenen Nur, her ne kadar Nazan'dan hesap sorsa da Elmas'ın bunu kaldıramayacağını düşünerek susmak zorunda kaldı. Çıkacakları kısa bir iş gezisinde Yiğit ve Nur arasında tüm buzlar eriyecek ancak bu birleşmenin sürpriz bir tanığı oldu.