Asla Vazgeçmem etkileyici bir final bölümüne hazırlanıyor

Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Asla Vazgeçmem yeni sezonda final yapma kararı verdi. Asla Vazgeçmem dizisinin final bölümü ise, yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayacağı 3 bölümün sonrasında gerçekleşecek.

Başrollerinde Amine Gülşe ve Tolgahan Sayışman'ın rol aldığı Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Asla Vazgeçmem etkileyici bir final bölümü ile yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Zincirleme olayların ve entrika dolu sahnelerin sıkça yer aldığı dizinin yeni sezonda yeni bir etkileyici hikâyesi olmadığından final kararı alması Asla Vazgeçmem takipçilerini oldukça üzdü.

Gold Film imzalı dizinin ana hikayesi yayınlanmaya başladığı ilk bu yana oldukça büyük ilgi gördü ve dizinin geniş bir hayran kitlesi oluştu. Fakat dizinin senaryosunun daha fazla ilerleyemediği ve artık sona yaklaşıldığı bilgisi alındı. Dizinin konusunun artık zorlanarak devam ettirmenin pek bir anlamı olmadığı, Asla Vazgeçmem hikâyesinin artık sonuna gelindiği ifade edildi. Bu şekilde alınan final kararının da en doğru seçenek olduğu belirtildi. Dizi sezonlarının açıldığı Eylül ayında Asla Vazgeçmem'in 57. bölüm ile kaldığı yerden devam edeceği ve Asla Vazgeçmem'in 59. bölümünde final yapılacağı söylendi.
-ASLA VAZGEÇMEM'İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

-
Sezona 56. bölümü ile ara veren Asla Vazgeçmem'in sezon finali bölümünde, Fikret, abisi Fatih'in Nur'a olan ilgisini fark etmiş ve abisini bununla tehdit ederek bir süreliğine ondan kurtulmuştur. Aytül ise Fırat'a daha fazla katlanamayarak Yiğit'e gidip, İclal ile Fırat'ın görüştüğünü söylemiştir. Yiğit Fırat'ı bulamayınca İclal'in yanına gitmiş ve onunla hesaplaşma kararı almıştır. Nur ise Fikret'in kötü niyetinden artık emin olmuş ve onunla artık yollarını ayırmaya zamanı gelmiştir.

Diğer taraftan Yaren, üvey kardeşi Yağmur ile Emin'in arasını açmayı sonunda başarmıştır. Fakat Yağmur yine de Yaren ile Emin'in arasında bir şeyler yaşandığını aklının ucundan geçirmemiştir. Ta ki Yağmur ile Emin'in öpüştüğünü görene dek… Nazan'ın Elmas ile uğraşması Elmas'ı kötü bir duruma sürüklemiş, doğuma gitmiş ancak bu doğumda sıradışı olaylar gerçekleşmiştir. Artık Elmas'ın hayatı söz konusudur. Fırat ile Yiğit arasında seçim yapmak zorunda kalan İclal'in yanı sıra, Fikret'in verdiği ilaçlardan dolayı Nur dengesini yitirmiş ve arabasıyla Mert'e çarpmıştır.