Aslan bombaları patlatıyor!

1 Ricardo Oliveira... 2 Javier Saviola.... Başkan Adnan Polat'ın, "Bir değil, iki yıldız alabiliriz" sözleri camiada heyecan yaratırken, listedeki iki numaralı oyuncunun Saviola olduğu ortaya çıktı.

Parola: İkisi bir arada Geçen sezon kazanılan şampiyonluğun ardından müthiş bir coşku yaşayan Galatasaray Yönetimi, bu coşkuya kaldığı yerden devam etmeye kararlı... Hiç hız kesmeden transfer çalışmalarına devam eden Sarı-Kırmızılılar, bir yandan Real Zaragoza'dan kesinlikle ayrılacağını açıklayan Oliveira'nın işini bitirmek için görüşmeleri sürdürürken, diğer yandan da Saviola bombasını patlatmak için hazırlıklara başladı.

Reklam
Reklam

Bonservisi 5 milyon Euro
İspanya Ligi'nde Barcelona'dan sonra Real Madrid formasını giyen ama Başkent ekibinde de beklenen performansı gösteremeyince yedek kulübesinden kurtulamayan 27 yaşındaki Saviola'nın bonservis bedelinin 5 milyon Euro olması Aslan'ın iştahını kabartıyor. Real Madrid ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Saviola'nın Galatasaray'a sıcak baktığı ancak henüz kesin kararını vermediği bildirildi.