Aslan : "Biz geliyoruz patriotlar gelmesin"

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı ve AGD üyeleri Nato Füze savunma sistemlerini protesto etmek amacıyla bir basın açıklaması yaptı.

Bu gün PTT Meydanında bir araya gelen Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği üyeleri ortak bir basın bildirisi yayınladı.

Katılımcılar adına bir konuşma yapan Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Haluk Aslan; Ülkemize yerleştirilmek istenen patrioit füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğunu belirtti.

Nato’nun barış gücü olmadığını söyleyen Aslan ; “Tarihi bir görev olarak uyarıyoruz, Patriotlar, Türkiye’yi korumak için değil, İslam ülkelerini birbiriyle savaştırmak için getirtildiğini, Nato barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı gücüdür” dedi.

Reklam
Reklam

Aslan ; “Bu aziz millet hiçbir zaman düşmanlarından medet ummamıştır, korkakça yaşamaktansa ölmeyi seçmiştir, Tıpkı çanakkale’de olduğu gibi 250 bin şehit vermiş, ama asla esaret ve dayatmaya boyun eğmemiştir, Ancak Ak Parti iktidarının politikaları, milletimizin tarihi tarih boyunca ortaya koyduğu asalet ve kararlılıktan çok uzaktır, dün taşla sopayla kovduklarımızı şimdi kırmızı halılarla karşılamaktadırlar” dedi.

Bu toprakların Nato değil İslam toprakları olduğunu vurgulayan Aslan, herkes bilmelidir ki bu topraklarda Rasmussen’lerin değil Şehir Kamillerin, Seyit çavuşların kanı vardır, amacımız, Zulme, işgale,savaşa,sömürüye,kalkana ve füzeye karşı onurlu bir duruş ortaya koymak için tarihimize ve ecdadımıza yakışır bir direniş başlatmaktır.

Aslan son olarak şunları söyledi; “Biz Geliyoruz, Patriotler Gelmesin” sloganıyla 20 Ocak Pazar günü büyük bir yürüyüş düzenliyoruz, yürüyüşümüz, İskenderun limanında “ Büyük Buluşma” ile son bulacaktır, bu tarihi yürüyüşümüze tüm milletimizi davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Grup daha sonra Memur-Sen konfederasyonunun başlattığı “ 10 Milyon imza” kampanyasına destek olmak için topluca imza vererek sessiz bir şekilde dağıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: