Aslanapa’da çevre düzenleme çalışmaları

Kütahya’nın Aslanapa Belediyesi, yol genişletme ve kilitli parke taş döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Aslanapa Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesi, Terziler sokak kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Asaf Akar, ”Belediye Fen İşleri ekiplerimiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi, Terziler sokak kilitli parke taş döşeme çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Kütahya’nın Aslanapa Belediyesi, yol genişletme ve kilitli parke taş döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Aslanapa Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin Cumhuriyet Mahallesi, Terziler sokak kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Asaf Akar, ”Belediye Fen İşleri ekiplerimiz tarafından Cumhuriyet Mahallesi, Terziler sokak kilitli parke taş döşeme çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Ayrıca kaldırım düzenleme çalışmalarımız engelli vatandaşlarımız da düşünülerek yapılmaktadır. Yaz kış demeden çalışmaları sürdüren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalarla dar ve bozuk yollarımız daha estetik bir görünüme kavuşmuş olacak. Hedefimiz Aslanapa’yı alt yapısı ve üst yapısı ile çok daha ileri seviyeye taşımak’’ diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz