Aslan'da gündem transfer

Zirve yarışından ümidi kesip yeni sezon için kolları sıvayan Galatasaray Yönetimi, Leo Franco ve Mustafa Sarp´ın ardından Orhan Şam´ın transferini de bitirmek üzere.

Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma yarışından uzaklaşıp, UEFA biletini de tehlikeye atan Galatasaray'da, yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor... Kadroyu silbaştan yapmaya karar veren Sarı-Kırmızılı yönetim, bu doğrultuda Atletico Madrid file bekçisi Leo Franco ve Bursaspor'un orta saha oyuncusu Mustafa Sarp'la söz kesmişti. Galatasaray'ın bu kez de, bir süre önce gündeme gelen Hacettepe'nin sağ beki Orhan Şam'ın transferini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Bonservisi Gençlerbirliği'nin elinde olan 23 yaşındaki futbolcu için Ankara'da temaslarda bulunan futbol komitesinin önemli ölçüde aşama kaydettiği belirlendi.

Reklam
Reklam

İsmail yeşil ışık yaktı Diğer yandan yine bir süredir Galatasaray'ın gündeminde bulunan Gaziantepspor'un genç sol beki İsmail Köybaşı, dört büyüklerden birinde forma giymek istediğini açıkladı. İsmail, Hagi'ye olan hayranlığından dolayı Galatasaray'a sempati duyduğunu da sözlerine ekledi. Schalke altyapısında top koşturan bir başka genç yetenek Nurettin Kayaloğlu da, Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi arzuladığını belirtti.