Aslı Bayram, MISS Universe'e katılacak

KÖLN- Bu yıl Almanya güzeli seçilen ve Tayland'da yapılacak olan Miss Universe güzellik yarışması ile Miss Europe 2006 güzellik yarışmalarına katılmaya hak kazanan Türk kökenli Aslı Bayram'ın Miss Universe'e katılmayacağına ilişkin dedikodulara organizasyon komitesi cevap verdi.

Miss Deutschland yarışmasını organize eden MGO şirketi adına Aslı Bayram'ın menajeri Jörg Schalk yaptığı açıklamada, "Aslı Bayram, Tayland'daki Miss Universe yarışmasına katılacak olan isimdir" dedi.

Çeşitli İngilizce kaynaklı internet sitelerinde, yarışmaya, Miss Deutschland seçilen Aslı Bayram'ın yerine Alman televizyonu RTL'nin internet güzeli seçilen Natalie Ackermann'ın katılacağı duyurulmuştu. Sitelerde yer alan haberde, Ackermann'ın Almanya Güzeli seçilmemesine rağmen, Miss Universe'e Aslı Bayram'ın yerine gideceği ifade edilmişti. Haberlerde, "Herkes Aslı Bayram'ı Ocak ayında yapılan yarışmasının birincisi olarak tanıyor, ama Kolombiyalı güzel Natalie Ackermann Miss Universe yarışmasına katılacak" diye yazılmıştı.

Reklam
Reklam

Miss Deutschland organizasyon komitesi, bu haberlerin ardından internet sitelerine bir yazı gönderdi ve "Aslı Bayram, Ocak ayında Aachen'da düzenlenen Miss Deutschland'ı kazanan ve Miss Universe'e katılacak olan resmi güzelimizdir. Tayland'daki yarışmaya katılacaktır" şeklinde açıklamada bulundu.