Aslı Hat-Trick Yaptı Galibiyeti Aldı

Elazığ ATM Mobilya Hedefspor sezonun 5. Haftasında bugün kendi evinde Kayseri Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 6. Grupta mücadele eden Elazığ ATM Mobilya Hedefspor, ligin 5. Haftasında sahasında konuk ettiği Kayseri Gençlerbirliği’ni ikinci yarıda Aslı’nın hetrik yaptığı maçta rakibini 3-0 mağlup etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grupta mücadele eden Elazığ ATM Mobilya Hedefspor sezonun 5. Haftasında bugün kendi evinde Kayseri Gençlerbirliği’ni konuk etti.

Saat 12:00’de Elazığ Atatürk Stadyumu Sentetik sahada oynanan karşılaşmanın İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Reklam
Reklam

İkinci yarıya Elazığ ATM Mobilya Hedefspor adeta fırtına gibi başladı.

Kırmızı – Beyazlı takım Aslı Ağca’nın arka arkaya 3 kez fileleri havalandırmasının ardından karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Elazığ ATM Hedefspor puanını 11’e yükseltirken, Kayseri Gençlerbirliği ise 3 puanda kaldı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Elazığ ATM Mobilya Hedefspor İdari İşler Sorumlusu Fatih Ahmet Çakar, çok önemli bir galibiyet aldıkları belirterek, play-off gruplarına emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

Her geçen hafta takımlarının daha iyi bir performans sergilediğini de Çakar, bugün kü galibiyetten dolayı futbolcularını kutladığını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: