Aslı Nemutlu şampiyonası sona erdi

Bir süre önce Erzurum'da antrenman esnasında kaza sonucu vefat eden Milli kayakçı Aslı Nemutlu adına...

Bir süre önce Erzurum'da antrenman esnasında kaza sonucu vefat eden Milli kayakçı Aslı Nemutlu adına düzenlenen Türkiye Alp Disiplini Kayak yarışmaları sona erdi. Baba Metin Nemutlu merhum kızı için yarışan arkadaşlarına teşekkür etti.

Milli kayakçı Aslı Nemutlu adına Konaklı ve Kandilli Kayak merkezilerinde iki gündür devam eden Aslı Nemutlu Alp Disiplini Türkiye Kayak Şampiyonası sona erdi. Şampiyona sonrasında Palandöken Dağı'nda madalya ve kupa töreni düzenlendi. Törene Metin- Ayşe Nemutlu çifti küçük kızları Ece ile birlikte katıldı.

Reklam
Reklam

Türkiye Kayak Federasyona Başkanı Özer Ayık, törende yaptığı konuşmada üzüntülü olduğunu ifade etti. Aslı'nın milli takımdan iki arkadaşı Aslı'yı çok özlediklerini belirtirken gözyaşlarını tutamadı. Baba Nemutlu, kızı için düzenlenen yarışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Nemutlu, yine merhum kızı için yarışmaya katılan bütün sporculara da teşekkür ederek, "Aslı'nın adına düzenlenen yarışmada kızımın arkadaşları, kızım için yarıştılar. Onlara ve organizatörlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz