Asmanın Kesilmesi Tartışmasında Silahlı Kavga

MERSİN (AA) - Evin damındaki asmanın kesilmesi yüzünden ev sahibi ile kiracı arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı.

Evin damındaki asmanın kesilmesi yüzünden ev sahibi ile kiracı arasında çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde ev sahibi ile kiracı, evin damında bulunan asmanın kesilmesi nedeniyle tartıştı. Tartışmanın ardından çıkan kavgaya tarafların yakınları da karıştı. Bu sırada bir kişi darbedilerek yaralandı. Bu arada, kavga sırasında olay yerine gelen 33 BZZ 52 plakalı otomobilden tabancayla açılan ateş sonucu bir kişi bacağından yaralanırken, şüpheliler aracı bırakarak kaçtı. Kavgaya karışanlar, şüphelilerin aracına ve olaya müdahale eden polis ekiplerinin araçlarına zarar verdi. Olay yerine zırhlı araç ve çevik kuvvet polisi sevk edilerek, taraflar yatıştırıldı. Yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: