ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kaya:

 Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "Kıdem Tazminatı düzenlemesinin, tek taraflı bakış açısıyla hazırlanmasından endişe duyuyoruz "

Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "Kıdem Tazminatı düzenlemesinin, tek taraflı bakış açısıyla hazırlanmasından endişe duyuyoruz " ifadesini kullandı. Kaya, yazılı açıklamasında, yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı ziyaret ettiğini belirtti. Ziyarette Kıdem Tazminatı düzenlemesiyle ilgili önerilerde bulunan Kaya, düzenlemenin tek taraflı bakış açısıyla hazırlanmasından endişe duyduklarını ifade etti. Kaya, ziyarette yaptığı konuşmada, "Düzenleme görüşmelerinde işçi tarafının fazlasıyla temsil edildiğini görüyoruz. Birçok sendikanın görüşü alınırken işveren tarafında çok da fazla aktör bulunmadığını görüyoruz. Bizler işveren olarak daha önce yasalaşan sendikalar kanunu ve iş güvenliği yasasında olduğu gibi mağdur edilmekten endişe duyuyoruz. Ekonomiye yön veren işverenin görüşlerine de kulak verilmesi kanaatindeyiz. Burada işverene yük oluşturacak bazı düzenlemelerin varlığı bizleri rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: