ASO Başkanı Özdebir Bakan Yazıcı’yı ziyaret etti

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyeleri Gümrük ve Ticaret Bakanı...

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve yönetim kurulu üyeleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Özdebir, Yazıcı'yı tebrik ederken, çiçek verip, yeni görevinde başarılar diledi.
Bakan Hayati Yazıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, göreve yeni geldiklerini ve sorunların kısa zamanda çözüleceğini belirtirken, “Haksız rekabet sorununun farkındayız. Çalışmalarımızı bu tür sorunları ortadan kaldırmak için daha da artıracağız.” dedi.
Nurettin Özdebir de ziyarette Ankara ve Türkiye’nin güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu ve şuan ki iç ve dış ticaret istatistiklerinin, Türkiye ekonomisinin gelecekte daha da iyi olacağını gösterdiğini vurguladı. Özdebir, “ Türkiye ekonomisi gerçekten çok iyi durumda. Gelecekte daha da iyi olacağından şüphemiz yok. Ama ticari alanda haksız rekabetin olmasından korkuyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz