ASO Üyelerine Macaristan'dan Vize Kolaylığı

 Ankara Sanayi Odası (ASO) üyeleri, Macaristan Büyükelçiliği ile yapılan anlaşmayla Macaristan vizesini daha kolay alacak.

Ankara Sanayi Odası üyeleri, Macaristan Büyükelçiliği ile yapılan anlaşmayla Macaristan vizesini daha kolay alacak. ASO'dan yapılan açıklamaya göre, söz konusu anlaşma Macaristan Başbakanı Victor Orban'ın Türkiye'ye resmi ziyareti kapsamında, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ile Macaristan'ın Ankara Büyükelçisi Jano Hovari arasında imzalandı. Anlaşmayla, ASO üyelerinin Macaristan'a gerçekleştireceği iş seyahatlerine ilişkin vize başvurularında kolaylık sağlanacak. Bu çerçevede, ASO üyeleri az sayıda belge ile uzun süreli ve çok girişli Schengen vizesi alabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: