Aşoğlu İnşaat Dubai International Property Show 2013’e Katıldı

Sakarya’nın köklü inşaat firmalarından biri olan Aşoğlu İnşaat bu sene 9’uncusu düzenlenen uluslar arası Dubai...

Sakarya’nın köklü inşaat firmalarından biri olan Aşoğlu İnşaat bu sene 9’uncusu düzenlenen uluslar arası Dubai International Property Show 2013’e katıldı. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuar bu sene Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum’un da katılımıyla oldukça hareketli geçti.

Fuarda Türk standlarının yoğun ilgi gördüğü ve katılımcıların oldukça memnun olduğu gözlenirken Türk standları arasında fuara Sakarya’dan katılan ve oldukça yoğun ilgi gören Aşoğlu İnşaat, standında Ekonomi Bakanlığı müsteşarlığından Dubai şehir planlama komisyonu yetkililerine kadar geniş bir yelpazeyi ağırladı.

Reklam
Reklam

Katıldıkları fuarı değerlendiren Selman Aşoğlu, fuardan memnun olduklarını belirterek, “Türk şirketleri olarak gördüğümüz ilgi bizi çok memnun etti. Türkiye olarak son yıllarda yakaladığımız hızlı büyüme ülkemizi bölgede cazibe merkezi haline getiriyor. Bölgemizdeki diğer ülkelerin, komşularımızın istikrarsız olması ve küresel piyasalarda resesyona rağmen Türkiye’nin tam yol ilerlemesi ve dış yatırımcı için giderek daha güvenli bir liman haline gelmesi bölge ülkelerinin takdirini topluyor” dedi.

Selman Aşoğlu kendi projelerinin fuarda gördüğü ilgiyle ilgi olarak da şöyle konuştu:

“Fuara iki farklı projemizle katıldık. Beklediğimizin oldukça üstünde bir ilgi gördük. Bölgede iyi bir fizibilite çalışması yaptığımızı ve bunun meyvelerini topladığımızı düşünüyorum. Gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldık. Bölgemiz itibariyle tam olarak ihtiyacı karşılayan projeler geliştirdik. Bölgemizin yıldızının da günden güne daha fazla parlaması da projelerimize olan ilgiyi doğal olarak arttırdı.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: