Asteria’da ‘Yaz’a Merhaba’ etkinliği

Turizm sezonun başladığı şu günlerde otellerde personele yönelik moral ve motivasyon etkinlikleri başladı

Kızılağaç Bölgesi’nde bulunan Asteria Elita Resort Hotel’de turizm sezonu öncesinde personelin motivasyonunu arttırmak amacıyla Yaza merhaba etkinliği düzenlendi.

Asteria Elita Resort Hotel’in lojmanlarında düzenlenen etkinliğe personel büyük ilgi gösterdi. Çalan hareketli müzikle saatlerce oynayan otel çalışanları adtea kurtlarını döktü. Asteria Elita Resort Hotel İnsan Kaynakları Müdürü Mebruke Bulut, otelda çalışan personel sayısının 400’e yaklaştığını kaydederek; “Turizm sezonuna başlarken, personelimizin motivasyonun ve moralini arttırmak amacıyla bu etkinliği düzenledik” dedi. Asteria Elita Resort Hotel olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını kaydeden Bulut; “Müşteri memnuniyetinin sağlamamamız için personelimizin memnuniyetini sağlamalıyız. Bunun personelimize yöneklik çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Her ay bir sosyal faaliyet düzenleyeceğiz. Ayrıca çalışanlarımızla birlikte çevre ve sosyal projelerde yer alıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Mebruke Bulut, Asteria Elita Resort Hotel’de gelecek hafta departmalar arası voleybol turnuvasının da başlayacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz