Astsubaylar Günlerini Kutlayacak

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Denizli İl Başkanı Nihat Çavuşoğlu, 17 Ekim tarihinin Dünya Astsubaylar...

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Denizli İl Başkanı Nihat Çavuşoğlu, 17 Ekim tarihinin Dünya Astsubaylar Günü ilan edildiğini ve gün boyu kutlama etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Denizli İl Başkanı Nihat Çavuşoğlu, 17 Ekim tarihinin Dünya Astsubaylar Günü olarak belirlendiğini söyledi. Artık her yıl 17 Ekim tarihinde çeşitli etkinlikler yapacaklarını belirten Çavuşoğlu, tüm astsubayları derneklerine üye olmaya çağırdı. Birçok meslek grubunun belirli günleri olduğunu belirten Çavuşoğlu, “Belirli günlerde meslek grupları bir araya gelerek meslekleri ile ilgili konuları görüşürler. Meslek içi sorunlarını ve mesleki gelişmelerini tüm detayları ile ele alarak çözümler üretir ve bilgi paylaşımlarında bulunurlar. Ayrıca meslektaşları arasında iletişim geliştirilir. Birçok meslek günleri uluslar arası boyutlarda da kutlanmaktadır. Yılda bir gün de olsa insanların kendilerini özel hissetmeleri ve tüm gayretlerini sarf ettikleri adeta hayatlarını adadıkları mesleklerinin, toplum tarafından önemsendiğini görmeleri, insanları mesleğine ısındırmakla birlikte, kendine olan güvenini artırmakta ve yalnız olmadıklarını hatırlatmaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak, kuruluşlarından bugüne astsubaylarn meslekte ve emeklilikte daha huzurlu yaşam sürmeleri için çalıştıklarını ifade eden Çavuşoğlu, “Bu yıl ilk defa Genel Merkezimizin Ankara’da düzenleyeceği ‘Birlikte Türkiye’yiz’ festivali ile meslektaşlarımızla ve halkımızla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Kurulduğu günden bugüne hızla büyüyen derneğimiz yurt genelinde 89 şubeye ve 50 binin üzerinde aktif üyeye sahip” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: