Asuman Krause Motor Show'da

İZMİR (İHA) - Ünlü manken Asuman Krause, 71. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) show yapan İtalyan motorcuların konuğu oldu. İtalyan motorcunun arkasında motosiklete binen Krause, bir ara üzerinden uçan motosikleti görünce önce korktu, sonra da kendisi için tehlike olmadığını öğrenince rahatladı.

Ünlü manken Asuman Krause, 71. İEF'deki İtalyan motosikletçileri ziyaret etti. İzmir Otomobil Kulübü yetkilileri ve İtalyan motosikletçiler tarafından çiçekle karşılanan Asuman Krause, heyecanlı dakikalar yaşadı.

Reklam
Reklam

Motosikletçilerin ısınma hareketlerini izleyen Krause, elindeki Türk ve İtalyan bayraklarıyla, motosikletçilerle fotoğraf çektirdi. Ünlü manken, daha sonra da motosiklet akrobasi timinden bir İtalyan yarışçının arkasına binerek, riskli olmayan gösteriye katıldı.

Daha sonra tramplen ile kum yığını arasında durdu ve üzerinden motosikletler uçuş hareketi yaptı. Uçuş hareketleri sırasında önce heyecanlanan Krause, görevlilerin kendisi için bir risk olmadığını söyleyince biraz olsun rahatladı. Motosiklet sporu hakkında bilgi de alan Asuman Krause, tek başına üzerine bindiği motosikleti dengede tutmayı başaramadı ve düşme tehlikesi de geçirdi. Gösterilere, dünyaca ünlü İtalyan Trial ve Super Fly motosiklet yarışçıları katıldı.