'aşure' İkramlı Çekiliş

Malatya Belediyesi Esenlik Marketler'in "Esenlikle Kazanmaya Var mısın Kampanyası"nın Kahramanmaraş üçüncü çekilişinin Muharrem ayına denk...

Malatya Belediyesi Esenlik Marketler'in "Esenlikle Kazanmaya Var mısın Kampanyası"nın Kahramanmaraş üçüncü çekilişinin Muharrem ayına denk gelmesi nedeniyle, Kahramanmaraşlılara aşure de ikram edildi.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz burada yaptığı konuşmada, "Bugün burada çekiliş programımızın son etabını gerçekleştireceğiz. İkinci yılımızda yaptığımız çekiliş sonucunda, 3 adet otomobil ile birlikte 30 adet hediye dağıtmış olduk. Önümüzdeki yıllarda ise bu hediyeler artarak devam edecektir. Esenlik gittiği her yerde müşterisiyle paylaşarak büyümektedir. Azda olsa kanaatle edindiğimiz karı sizlerle bölüşmekteyiz. Kaliteyi en uygun biçimde size sunmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı Esenlik sizlerle birlikte büyümeye devam etmektedir. Muharrem ayının içerisinde olmamız nedeniyle, bugün burada sizlere aşure ikramımız olacaktır. Birçok mucizenin yaşandığı bir ayın içerisindeyiz. Tarih boyunca yaşanmış en hüzünlü olaylardan biri olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin'in şehadetinin bu ayda yaşanmış olması, bu aya ayrı bir hüzün katmıştır. Hz. Hüseyin şehadete giderken, aslında bizlere zulme rıza göstermemeyi öğretmiştir. Bu olay tarih boyunca zulme başkaldırışta bir ilham olmuştur. Kerbela olayını bizler bir mesaj olarak, günümüze yansıtmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven ise, "Esenlik'in yaptığı bu anma ve çekiliş programında bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin katkılarıyla Esenlik'in Kahramanmaraş'a hizmetleri devam edecektir. Bir hemşehriniz olarak da Esenlik'in buraya yaptığı yatırımlardan dolayı gurur duyuyorum" dedi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Cilve de, "Malatya bizim kardeş şehrimizdir. Esenlik'in buraya yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Esenlik Kahramanmaraş'a bir renk, bir ahenk, rekabet ve ucuzluk getirmiştir. Kahramanmaraş'ta Esenlik'i tercih etmemizin nedeni eğitime verdiği katkıdır. Şu anda bize hediye edilen eğitim binasında ülkemiz için faydalı olacak nesiller yetişmektedir. Bundan dolayı başta Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve ekibine teşekkürü bir borç biliyor, Kahramanmaraşlıların bundan sonraki alışverişlerinde Esenlik'i tercih etmelerini istiyorum" diye konuştu.

Araba talihlisini belirlemek üzere Ali Cilve'nin yaptığı çekiliş sonucunda, 7562 numaralı kuponu dolduran Hamit Çeray, Esenlik'ten araba kazanan talihli oldu. Çekiliş programından sonra yapılan dua ile birlikte davetlilere aşure ikramı da yapıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, yapılan açıklamada, "Esenlikle Kazanmaya Var mısın? Kampanyası Kahramanmaraş üçüncü çekiliş sonucuna www.esenlik.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz" denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: