ASYA’ya, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nden Teşekkür Plaketi

Kimse yok Mu Derneği'nin Arama-Kurtarma timi ASYA, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından teşekkür plaketi ile...

Kimse yok Mu Derneği'nin Arama-Kurtarma timi ASYA, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Tim, İstanbul’da her yıl düzenlenen Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışları’nda boğulma tehlikesi geçiren 40 kişiyi kurtarmıştı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından ‘2 kıta bir yarış’ sloganıyla geçen Temmuz ayında 24. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışları İstanbul’da düzenlenmişti. Bin 200 kişinin katılım gösterdiği yarış esnasında boğulma tehlikesi yaşayan engelli yarışçılar ile yarışı tamamlayamayan yüzücülerin karaya çıkarılmasına yardım eden ASYA, Milli Olimpiyat Komitesi tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Plaketi Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu üyesi Gürsel Şen’in elinden ASYA Genel Müdürü İsmail Büyükay aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: