At Alışverişinde Kavga Çıktı: 2 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde at alışverişi yapan 2 taraf arasında kavga çıktı. Taraflar, polis tarafından gözaltına...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde at alışverişi yapan 2 taraf arasında kavga çıktı. Taraflar, polis tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay, Ereğli Terminal girişinde yaşandı. At alışverişi yapan Murat Tahtacıoğlu (30) ile Tekin Beşikçi (63) terminal girişinde karşılaştı. İddiaya göre Tekin Beşikçi, sattığı atın parasını sorunca Murat Tahtacıoğlu ile arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesiyle birlikte her 2 kişinin yüzü kanlar içinde kaldı. Olayda Murat Tahtacıoğlu’nun eşi Sevgi (29) ve oğlu İlker de (6) bir anda tartışmanın içine girdi. Çevredeki vatandaşların ayırmaya çalıştığı taraflara olay yerine kısa sürede gelen polislerde müdahale etti. Murat Tahtacıoğlu, polisler tarafından uzaklaştırılan Tekin Beşikçi’ye elindeki şemsiye ile saldırmaya çalıştığı sırada polislerin müdahalesiyle karşılaştı. Ekip araçlarına bindirilen taraflar önce hastaneye daha sonra da ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu'na götürüldü.

Reklam
Reklam

Polis, olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: