At Arabalarına Yeni Yasak Geldi

Erzurum merkez Yakutiye ilçesindeki ana caddelerde trafiğe çıkan at arabaları ve sürücülerine Büyükşehir Belediyesi zabıta...

Erzurum merkez Yakutiye ilçesindeki ana caddelerde trafiğe çıkan at arabaları ve sürücülerine Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve Trafik Tescil Denetleme ekiplerince cezai işlem uygulandı.

İl Trafik Komisyonu'nca önceki yıllarda alınan, ancak kısa bir uygulamanın ardından göz yumulan at arabalarının şehir içi trafiğe çıkmaları yasağı yeniden uygulanmaya başlandı. Öğle saatlerinden itibaren ana caddelere çıkan at araba ve sürücülerine zabıta ile trafik polisleri ceza yağdırdı. At araba sürücüleri yazılan cezaya tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Araç sürücüleri ile vatandaşlar ise at arabalarının ana caddeleri kirletmeleri ile trafiği sık sık tehlikeye düşürmesi nedeniyle söz konusu yasağın uygulanmasının kararlılıkla sürdürülmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz