At Arabalı Kadınlar Kaçtı, Polis Kovaladı

Konya'da polisin şüphe üzerine durdurmak istediği at arabalı kadınlar, ekiplerce güçlükle durduruldu. Polise saldıran ve araçlara zarar veren 6 kadın,

Konya'da polisin şüphe üzerine durdurmak istediği at arabalı kadınlar, ekiplerce güçlükle durduruldu. Polise saldıran ve araçlara zarar veren 6 kadın, gözaltına alındı.

Merkez Karatay ilçesi Karakayış Caddesi'nde devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, üzerinde çalıntı malzeme olduğu ileri sürülen at arabasını durdurmak istedi.

Polisin ikazlarına aldırmayan kadınlar, at arabasıyla kaçmaya başladı.

Ters yönden girdikleri yolda trafiği tehlikeye sokan kadınlar, bir kamyona çarptı. Kazayı yara almadan atlatan kadınlar, iki polis aracına demir çubuk ve inşaat malzemeleri fırlatarak zarar verdi.

Reklam
Reklam

Kısa süren kovalamacanın ardından takviye polis ekiplerinin çağrılmasıyla durdurulan kadınlar, bu kez polislerin üzerine tahta parçaları fırlattı.

Neslihan Ç. ve İpek Ç. ile polise mukavemet ettiği belirtilen 4 kadın gözaltına alındı. Kullandıkları 3 at arabası ise zabıta ekiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan 6 kadın hakkında "kamu malına zarar vermek, hakaret, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

Muhabir: Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: