At Yarışları

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da resmi at yarışları sezonu, yapılan koşularla başladı.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da resmi at yarışları sezonu, yapılan koşularla başladı.

Şanlıurfa Hipodromu'nda gerçekleştirilen sezonun ilk koşusuna 4 ve üstü Arap atları, bin 900 metre kum pistte yarıştı.

8 atın katıldığı koşuyu, Kadriye Kaya'nın "Benkaya" adlı safkan atı, aprantisi Mahmut Şahin ile "2.31,53"lük dereceyle kazandı. Sezon açılışına yarışseverler ilgi gösterdi.

-TJK Başkanı Adalı-

Şanlıurfa'daki sezon açılışına katılan Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Serdar Adalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte yarış sezonunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Yarışseverler için iyi bir sezon olması dileğinde bulunan Adalı, "2012-2013 yarış sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız ve belasız, atçı için bol kazançlı sezon olmasını temenni ediyorum" dedi.

Türkiye Jokey Kulübü'nün 9 yarış günü olarak planladığı sezonda, Şanlıurfa Hipodromu'ndaki koşular, kasım ve aralık aylarında pazartesi günleri yapılacak. Kentte, 31 Aralık Pazartesi günü sona erecek sonbahar yarış sezonunda 30 İngiliz, 33 de Arap atı mücadele edecek.

Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: