At Yarışlarında Osmancık Fark Atacak

Başkan Yazıcı, 10-14 Ekim 2012 tarihleri arasında Osmancık Pirinç Kültür ve Sanat Festivali yapılacağını belirtti.

Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, 10-14 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Osmancık Pirinç Kültür ve Sanat Festivali’nin hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

Festival kapsamında 14 Ekim Pazar günü Osmancık’ta at yarışlarının düzenleneceğini ifade eden Başkan Yazıcı, “Geçtiğimiz yıl at yarışları yoğun ilgi gördü. Bu yıl da büyük bir ilgi göreceğini tahmin ettiğimiz at yarışlarında ilçemiz artık ismini duyuran, bu konuda da fark atan bir bölge oldu” dedi.

Osmancık Belediyesi 2012 Pirinç Kültür ve Sanat Festivali’nin hazırlıklarını sürdürüyor. Ses yarışmaları, tiyatro gösterileri, güreş ve at yarışlarının düzenleneceği festivalle ilgili çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, özellikle at yarışlarına büyük bir ilgi gösterileceğini tahmin ettiklerini söyledi. At yarışı alanında incelemelerde bulunan Başkan Yazıcı, “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen festivalimiz kapsamında at yarışlarına büyük bir ilgi gösterildi. Hem ilçemizden hem de çevre il ve ilçelerden önemli sayıda katılımcı ve izleyiciyi ilçemizde ağırladık. Bu senede gerek at yarışlarına katılacak olan at sahiplerimizin ve gerekse at yarışı tutkunlarının daha yüksek ilgi göstereceğini tahmin ediyoruz. Bu konuda Osmancık artık kendini ispat etmiş, hem at sahipleri hem de at yarışı tutkunları için ilçemiz farklı bir yere sahip olmuştur” dedi.

Reklam
Reklam

Festival hazırlıklarının hızla sürdüğünü kaydeden Başkan Yazıcı, “14 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan at yarışlarımıza tüm at yarışı tutkunlarını ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: