‘Ata Işığı’ Velileri Kahvaltıda Buluştu

Nevşehir merkez Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu Ata Işığı anasınıfı öğrencileri ve velileri, kahvaltıda buluştu....

Nevşehir merkez Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu Ata Işığı anasınıfı öğrencileri ve velileri, kahvaltıda buluştu. Veliler, yapılacak etkinlikler hakkında fikir alış verişinde bulundu.

Nevşehir Polisevi’nin restaurant bölümünde düzenlenen kahvaltıda buluşan anaokulu öğrencileri ve velileri, sınıf öğretmeni Asuman Özkan’la önümüzdeki süreçte yapılacak etkinlikler hakkında fikir alış verişinde bulundu. Kaynaşma ve dayanışma amaçlı düzenlenen kahvaltı velilerin beğenisini kazandı. Elli kişilik grubun katıldığı kahvaltı programında veliler müzik ve sohbet eşliğinde kahvaltı yaptı. Öğrencilerin müzik eşliğinde eğlenme fırsatı da yakaladıkları kahvaltı programına katılanlar memnun şekilde ayrıldı.

Reklam
Reklam

Kahvaltı sonrası açıklama yapan ana sınıfı öğretmeni Asuman Özkan, okul öncesi dönemde görselliğin öğrenmeyi artırıcı önemli bir etken olduğunu kaydetti. Özkan, sosyal aktivitelerin öğrencilerin doğal yaşamı görerek, tadarak öğrenmelerinde can simidi işlevi gördüğünü ifade etti.

Programı düzenlerken, velilere, kahvaltının çocuğun en önemli öğünü olduğunu bir kez daha hatırlatmak, velilerle biraraya gelerek sohbet etmek ve önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri yıl sonu etkinliği hakkında fikir alışverişinde bulunmak olduğunu belirten Özkan, beklediklerinin üzerinde katılım sağlayan velilere de teşekkür etti.

Öğrenciler ve veliler, kahvaltı sonrasında toplu halde Damat İbrahim Paşa İlköğretim Okulu’na gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: