Ata'dan Gazipaşa Mahallesi'ne Ziyaret

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve beraberindekiler Gazipaşa Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata ve beraberindekiler Gazipaşa Mahallesi'ni ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Ata, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Yıldırım ve AK Parti Tepebaşı İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle Gazipaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Keskin ve mahalle sakinleriyle görüştü.

Ata, burada yaptığı konuşmada, yağmur ve eriyen karlar sonrası vatandaşların evlerinin, bodrumlarının sular altında kaldığını belirterek, Gazipaşa Mahallesi'nin altyapısının bir an önce yapılmasını gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ile Tepebaşı Belediyesi'nin merkez mahallelere hizmet götüremediğini ve başkanlarının Büyükşehir Belediyesi Kanunları'nı eleştirdiğini ifade eden Ata, şunları bildirdi:

"Merkeze 5-10 kilometre uzakta olan mahallenin altyapısı, imar planları yok. Otobüs seferleri yok. Otobüs durakları yok. Burada oturanlar ana yola çıkıp Muttalip'e gelen, giden otobüslere biniyorlar ve evlerine ulaşıyorlar. Buraya biran önce otobüs seferlerinin ve otobüs durakları konulması gerekiyor. Burada oturan vatandaşlarımız en doğal hakları olan ulaşım hizmetlerinden biran önce yararlanmaları gerekiyor."

Ata, Büyükşehir Kanunu'nda belediye başkanlarının daha fazla çalışmasını ve verimli hizmet üretimini öngördüğünü vurgulayarak, "2004 yılında İstanbul ve Kocaeli'nde Büyükşehir Kanunu'nun uygulamaya konuldu ve başarılı sonuç alındı. İstanbul ve Kocaeli'ndeki bu modelin şimdi 27 vilayete daha uygulanacak" ifadesini kullandı.

Keskin de mahallelerinde altyapı olmadığından dolayı büyük sıkıntılar yaşadıklarını, mahallelerine otobüs seferlerinin yapılmasını ve otobüs duraklarının konulmasını, sokaklarının temizliğinin yapılmasını istedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz