Atakent Beldesine Yeni Aile Sağlığı Merkezi

Adıyaman Merkez'e bağlı Atakent beldesinde yeni bir aile sağlığı merkezi yapılıyor.Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş,...

Adıyaman Merkez'e bağlı Atakent beldesinde yeni bir aile sağlığı merkezi yapılıyor.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, ihalesi yapılıp yer teslimi yapılarak yapımına başlanan Atakent Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatının, hızla devam ettiğini belirtti. Mehmet Emin Taş, 412 bin TL olan bu yatırımın 15 Ekim tarihinde tamamlanarak teslim alınacağını ve akabinde hizmete açılacağını aktararak, şu ifadeleri kaydetti:

"İl ve ilçe merkezlerinde yenilenen sağlık birimlerimize belde ve köy sağlık birimlerimizi de ekliyoruz. Yeni yatırımlarla birlikte yenilenmesi gereken sağlık birimlerimizi bir program dahilinde takip ediyor ve sürekli iyileştiriyoruz. Hastane hizmetleri yanı sıra birinci basamak sağlık hizmetlerinin de daha nezih ortamlarda sunulması için İl Sağlık Müdürlüğü olarak amacımız, ilimiz genelindeki tüm sağlık birimlerimizi modern yapıya kavuşturmaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz