Atakum Bebediyesi Tiyatro Günleri

Atakum Belediyesi tarafından organize edilen tiyatro günlerinde "Biz Adam Olmayız" isimli oyun sergilendi.

Atakum Belediyesi tarafından organize edilen tiyatro günlerinde "Biz Adam Olmayız" isimli oyun sergilendi.

23-29 Mart Atakum Belediyesi Tiyatro Günleri etkinlikleri çerçevesinde Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen ve Yaşar Gündem'in yönettiği "Biz Adam Olmayız" isimli oyun Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlenme Merkezi'nde sanatseverlerle buluştu. Atakumlu sanatseverler tiyatro günleri etkinlikleri çerçevesinde 7 gün boyunca her gün 1 tiyatro oyununu izleme imkanı buluyor. "Biz Adam Olmayız" isimli oyunu Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ve çok sayıda Atakumlu izledi.

Reklam
Reklam

Tiyatro festivaline katılan tiyatro topluluklarına Atakum Belediye Başkanı Metin Burma tarafından plaket sunuldu. Atakum Tiyatro Festivali'ne katılanlara plaketlerini sunan ve bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Dünya Tiyatrolar Günü nedeni ile bir hafta boyunca festival gibi tiyatro etkinliği düzenledik. Gördüm ki ilgi büyük, oynayanlar, izleyenler büyük bir coşku içerisindeler. Bu beni kültür merkezimizin yapımına bir an önce başlamak için heyecanlandırdı. Değerli dostlarım, Atakum gerçekten altın çağını yaşıyor. 1994 de sıfırdan başlamıştık, bugün belirli bir yere geldiğimizi düşünüyorum. Hayallerim bir bir gerçekleşiyor. Kültür Sanat Merkezi'nin yapımı için Kamu İhale Kurumu'na başvurduk. İhale süreci sonunda inşaata başlayacağız. Bitirince dünya standartlarındaki daha büyük salonlarda oyunlarımızı oynayacağız. Atakum'a her şey yakışıyor. Bizim üç merkezimizde sanatın her dalında 2 bin 400 kursiyerimiz var. Sanata ve sanatçıya önem veriyoruz. Atakum iddialı bir şekilde kültür ve sanat alanında da yoluna devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: