Atakum Belediyesi Satranç Okulu Faaliyete Başladı

Atakum Belediyesi Satranç Okulu her yaş kategorisinden katılan yaklaşık 100 öğrenci ile yeni sezona merhaba...

Atakum Belediyesi Satranç Okulu her yaş kategorisinden katılan yaklaşık 100 öğrenci ile yeni sezona merhaba derken, Cumartesi-Pazar günleri 5 ayrı kategoride eğitimlerini sürdürmeye devam ediyorlar.

Samsun'da bir örneği daha olmayan Atakum Belediyesi Satranç Okulu’nda, Satranç Antrenörü Güner Çiçek nezaretinde yaklaşık 100 satranç sever yeni dönem çalışmalarına başladı. Cumartesi ve Pazar günleri 5 ayrı kategoride sürdürülen çalışmalarda satranç öğrenmeye çalışanlar olduğu kadar, ileri seviyede bilenlerde bulunuyor.

Reklam
Reklam

Okullarından Türkiye şampiyonu, Türkiye 3.cüsü çıktığını belirten Antrenör Çiçek, “Buraya gelen sporcularımızın satrancı teorik ve pratik anlamda öğrenmelerini sağlayacak her türlü teknolojik donanımımız var. Bunun için Belediye Başkanımız Metin Burma’ya ve Kulüp Başkanımız Hayrettin Yılmaz’a verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni kurulan bir okul olmamıza karşın öğrenci sayımız her geçen yıl biraz daha artmaktadır. Çocuklarımızın ve ailelerimizin isteği üzerine, parklarda satranca daha fazla yer ayrılması bizi son derece memnun etmektedir. Bunun devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: