Atakum Belediyesi’nden Sünnet Şöleni

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen şölende 140 çocuk sünnet ettirildi.Atakum Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 1 -...

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen şölende 140 çocuk sünnet ettirildi.

Atakum Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 1 - 11 yaş arası 140 çocuk için Altınkum Sosyal Tesisleri’nde eğlence düzenlendi. İkinci kez düzenlenen sünnet şöleninde sihirbaz ve tiyatro gösterileri yapıldı, ses sanatçısı Sebahattin Hafızoğlu sahne aldı.

Atakum’un durmadan geliştiğine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Belediye olarak halkımızın her anlamda hizmetindeyiz. Sünnette bunlardan bir tanesidir ve dinimizin gereğidir. Bu tesisimizin resmi açılışını henüz yapmadık. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağımız pek çok tesisimiz var. Atakum ilçesi büyük bir metropol oldu. Herkes Atakum ilçesinden daire alma peşinde. Atakum’un beğeni kazanması ve ününü geliştirmesi devam ediyor. Bizde Atakum ilçesine yakışır, güzel eserleri bir bir hayata geçiriyoruz. Çocuklarımızın bu sünnetinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Çocuklarımıza tüm yaşam alanlarında başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Sünnet şöleninde masaları tek tek gezen Başkan Burma, yeğeninin sünnet kıyafetini giyen 37 yaşındaki Zülfikar Turan’ı görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve onunla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Burma, çocuklara çeyrek altın takıp, çeşitli hediyeler dağıttı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: