Atakum Muhtarlar Derneği İlk Seçimini Yaptı

Bir süre önce kurulan Atakum Muhtarlar Derneği ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Derneğin başkanlığına Zeki Topsakal...

Bir süre önce kurulan Atakum Muhtarlar Derneği ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Derneğin başkanlığına Zeki Topsakal seçildi.

Atakum Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleştirirken genel kurulun açılış konuşmasını yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Bu ilk genel kurulunuz, inşallah bu genel kurul sizin için ve gelecekteki oluşumlar içinde faydalı olur. Samsun deyince akla Atakum geliyor. Taflan, Çatalçam, Altınkum’daki alt yapı hareketleri ve doğalgaz çalışmaları da tamamlandığında çok daha hızlı gelişeceğiz, daha da çekici hale geleceğiz. Herkesin siyasi bir görüşü vardır. Buna saygı duyarım. Bugüne kadar kimseyi siyasi görüşünü göz önüne alarak değerlendirmedim. Bunun en yakın şahidi de sizlersiniz. Samimi duygularla size yaklaştım. Telefonum 24 saat size açıktır. Eğer biz birlikte hareket eder, daha çok ortak çalışma yaparsak, görev alanımız içinde iyi ilişkiler içerisinde olursak, birlikteliğimizi daha pekiştirirsek bu Atakum ve Atakumlu adına daha iyi olacağı inancını taşıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Hazırladığı sel raporuna muhtarların destek verdiğini, bunun halkın sorunlarının çözümü konusunda oluşturulan güzel bir birliktelik olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Burma, “İlçemizde yağmur sularının alınması için gerekli donanım var ama sele karşı ne yapacağız, böyle bir senaryomuz yok. Yağmurlar bundan sonra böyle yağacaktır. Bilim adamları çevreyi kirlettiniz, karbon emisyonuna dikkat etmediniz ozonu deldiniz, bundan sonra güneş kavuracak, yağmur sel olacak dediler. Birazcık bilime yüzümüzü dönersek o ışığın altında aydınlanmış olacağız. Sel konusunda da bilimsel bir çalışma yapılıp, rapor hazırlanıp bu doğrultuda hareket edilmelidir. Ben hazırladığım ve sizin onayınıza sunduğum sel raporunu da ilgili makamlara ileteceğim. Sizin adınıza, Atakumlu adına da takipçisi olacağım” diye konuştu.

Yapılan genel kurul sonucunda derneğin kurucu başkanı olan Zeki Topsakal, 34 üyenin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçilirken, yönetim kurulunda ise Ersin Yazgan, Dursun Yigit, İlhami Arslan, İsmail Şahin, Genç Gemici ve Bekir Abaza yer aldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: