Atakum Ramazan’a Hazır

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde fırın, lokanta, kahvehane, kafetarya gibi yerlerde yapılan...

Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde fırın, lokanta, kahvehane, kafetarya gibi yerlerde yapılan denetimleri sıklaştırdı.

Halkın yoğun olarak bulunduğu, alışveriş yapıp, gıda maddelerini satın aldığı yerlerdeki denetimleri Ramazan ayı öncesinde sıklaştırdıklarını belirten Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Atay Uludağ, “Hem Yaz hem de Ramazan olması nedeniyle halkımızın yeme, içme, dinlenme ihtiyacını açık havada karşılamak isteyeceğini düşünüyoruz. Biz bölgemizdeki işyerlerini sürekli olarak rutin kontrollere tabi tutuyoruz. Ancak, Ramazan nedeni ile halkın yoğun bulunacağı lokantalar, fırınlar, kahvehaneler ve kafeleri çok daha sıkı bir şekilde denetim altına aldık. Buradaki amaç, herhangi bir olumsuzluğa izin vermemektir“ dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının asla ceza yazmak olmadığını, bunun esnaf tarafından da bilindiğini belirten Atay Uludağ, “Esnaf kardeşlerimiz yasalara ve kurallara uydukları takdirde bizim yıkıcı değil, yapıcı olduğumuzu biliyorlar. Ayrıca kaliteli ve temiz hizmet vermek onların müşteri potansiyelini artırdığının ve rekabet gücünü yükselttiğinin de farkındalar. Bu nedenle şu ana kadar yaptığımız kontrollerde küçük eksiklikler dışında önemli bir şeye rastlamadık. Halkımız rahat olsun, Ramazan’da Atakum’da gönül rahatlığı ile yemek yiyebilir ve eğlenebilirler” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: