Atakum’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, şenlikleri...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, şenlikleri Comenius Projesi kapsamında Atakum’a gelen yabancı öğrenci ve öğretmenlerle birlikte izledi.

Altınkum İlkokulu ve Taflan Yalı Ortaokullarında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı ne güzel bir deyim. Bizim kahramanımız Mustafa kemal Atatürk, Türkiye’yi o kötü günlerden kurtararak, ulusal egemenliğin millet adına mecliste olduğunu ortaya koydu. ‘Misak-i Milli sınırları içinde hangi ırk, din, dilden olursa olsun herkes kardeş ve eşittir’ dedi. O kadar büyük bir liderdi ki, ülkenin geleceğini çocuklara emanet etti. Bugün dış ülkelerden misafirlerimiz var, onlarla birlikte kardeşçe, dostça bu bayramı şenlik havasında kutluyoruz. O yüzden Ulu Önder Atatürk’ün çizgisinden ayrılmamalıyız. Çünkü bu yol hiç karanlığı olmayan, aydınlık bir yoldur” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: