Atakum'da 30 Bin Ton Asfalt Döküldü

Samsun merkeze bağlı Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atakent ve Atakum merkezin belirli bölümlerinde...

Samsun merkeze bağlı Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Atakent ve Atakum merkezin belirli bölümlerinde uygulanan yol çalışmalarında 30 bin ton asfalt döküldü.

Asfalt sezonunun başlaması ile birlikte Atakent başta olmak üzere, alt yapı ve inşaat çalışmaları biten yerleri asfaltla kaplama işleminin büyük bir hızla devam ettiğini belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Belirli bir program doğrultusunda altyapı ve inşaat çalışmaları bitmiş yerlerden başlayarak sürdürdüğümüz çalışmalarımız neticesinde döktüğümüz asfalt şu ana kadar 30 bin tonu geçmiştir." dedi.

Reklam
Reklam

Halkı tozdan ve çamurdan korumak amacı ile satıh kaplama işlemlerine de hız verdiklerini ifade eden Başkan Burma, "Altyapı çalışmaları veya üzerinde inşaatı bol olan cadde ve sokaklarımızı da satıh kaplama yaparak halkımızı tozdan ve çamurdan korumaya çalışıyoruz. Bu geçici bir çözümdür. Oradaki çalışmalar bittiğinde hemen asfalt ile kaplanacaktır. Bu arada Atakum genelinde parke ve kaldırım çalışmalarımızda devam etmektedir." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: