Atakum’da Arsa Satışı 3 Temmuz’da

Atakum Belediyesi Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatma Arıcı, belediyeye ait olan ve Atakum’un en...

Atakum Belediyesi Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatma Arıcı, belediyeye ait olan ve Atakum’un en değerli mevkisinde yer alan arsanın 3 Temmuz’da satışa çıkacağını belirtti.

Alparslan Bulvarı üzerinde bulunan ve mülkiyeti Atakum Belediyesi’ne ait yaklaşık 850 metrekarelik arsanın satışının 3 Temmuz’da gerçekleştirileceğini belirten Atakum Belediyesi Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatma Arıcı, “8426 ada, 5 nolu parselde bulunan, iş merkezi olabilmesi ve konumu itibari ile ilçemizin en değerli bölgesinde bulunan arsamıza müteahhitlerimizden ve firmalardan büyük ilgi var. Arsaya talip olmak isteyenler gerekli şartnameyi emlak ve istimlak müdürlüğümüzden temin edebilirler. Sonrasında tekliflerini ihale komisyonu başkanlığına iletebilirler. 3 Temmuz Salı günü ise encümen toplantı salonunda ihalemiz gerçekleştirilecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: