Atakum’da Belediye Binası Ve Çevre Düzenleme Çalışması

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Binasıyla, otoparkıyla, çevre düzenlemesi ile ilçemize yakışır bir tesis kazanacağız”...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Binasıyla, otoparkıyla, çevre düzenlemesi ile ilçemize yakışır bir tesis kazanacağız” dedi.

Yaptıkları projelerle Atakum’u geleceğe taşımak amacında olduklarını, bu nedenle çağdaş, modern ve vizyonu olan bir ilçeye yakışır belediye binası yapmak için çalıştıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Mevcut binamız, buranın ilçe olabileceği, ona göre bir bina ve meydan yapılması gerektiği şeklinde geleceğe dönük düşünülmediği için ihtiyaçlarımızı karşılayamaz durumda idi. Biz de milli servettir yıkmayalım, üzerine dağınık halde bulunan hizmet birimlerimizi bir araya toplamak için 4 kat çıkalım dedik ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra belediye binası yanına otopark ve küçükte olsa bir kent meydanı yapalım dedik ve çalışmalarını başlattık. İnşaat bittiğinde çevre düzenlemesi yapılmış, küçükte olsa bir parkı, havuzu, kapalı otoparkı olan çevresi ile bütünleşmiş, Atakum’a yakışır bir hizmet binası çıkacaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belediye hizmet binası ve çevre düzenleme çalışmalarını Ocak 2013’te bitirmeyi planladıklarını belirten Başkan Burma, “En geç ocak ayı içerisinde bina ve çevresindeki çalışmalarımızı bitirmeyi, halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu, hizmet birimlerimizi bir araya toplamak, koordinasyonu ve iletişimi sağlamak açısından da son derece yararlı olacaktır” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: