Atalay Demirci Aydınlıları kahkahaya boğdu

Aydın Gençler Derneği’nin konuğu olarak Aydın’a gelen Yetenek Sizsiniz yarışmacısı Atalay Demirci, ADÜ’de Aydınlılar ile buluştu.

Aydın Gençler Derneği’nin konuğu olarak Aydın’a gelen Yetenek Sizsiniz yarışmacısı Atalay Demirci, ADÜ’de Aydınlılar ile buluştu.

Yetenek Sizsiniz programına damga vuran Şovmen Atalay Demirci, Aydın’da yaptığı gösteri ile Aydınlıları gülmekten kırdı geçirdi. Belden yukarı seviyeli esprileri ile şovunu sergileyen, program sonunda da Aydınlılar tarafından ayakta alkışlanan Demirci, Aydınlılardan da ‘evet’ notunu aldı. Yaklaşık bin kişinin izlediği gösteride Demirci, esprilerinin yanı sıra kendi yazdığı iki şiiri de seslendirdi.

Reklam
Reklam

Atalay Demirci’yi Aydınlılarla buluşturan Aydın Gençler Derneği Başkanı Mehmet Aydemir, gösteri sonunda Atalay Demirci’ye bir plaket vererek, “Eğlence kültürümüze yeni bir soluk kazandıran ve Yetenek Sizsinizdeki performansı ile son günlerde adından çokça söz ettiren Atalay Demirci’yi ilimizde konuk etmekten büyük onur duyduk. Kendisine Aydın’da böyle güzel bir gösteri yaptığı için teşekkür ederiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: