Atalay Demirci Esprileriyle Malatyalıları Güldürdü

Ünlü komedyen Atalay Demirci, Malatya Sanat Ajansı’nın düzenlediği gösteride Malatyalılara kahkaha dolu dakikalar yaşattı.Malatya Kongre...

Ünlü komedyen Atalay Demirci, Malatya Sanat Ajansı’nın düzenlediği gösteride Malatyalılara kahkaha dolu dakikalar yaşattı.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alan ünlü komedyen Atalay Demirci, ’Kel Alakalı’ isimli gösterisi ile kahkahaya boğdu. Programında birçok konuyu seviyeli ve komik bir üslupla anlatan Demirci’nin gösterisi yoğun ilgi gördü. Yaklaşık olarak iki saat sahnede kalan Atalay Demirci, yaşantısından ve hayattan çeşitli kesitleri, kendine özgü yorumuyla hayranlarına aktardı.

Malatya Sanat Ajansı tarafından ‘Yılın En Başarılı Komedyeni’ seçilen Demirci’ye Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten ödülünü verildi.

Reklam
Reklam

Malatya Sanat Ajansı yetkilisi Abdulsamet Kılınç, Atalay Demirci’yi Malatyalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ajans olarak tiyatro, film, reklam, basım, organizasyon gibi farklı çalışmalara imza attıklarını belirten Kılınç, yaptıkları faaliyetlerin en anlamlısına Atalay Demirci gösterisiyle imza attıklarını kaydetti.

Malatya Sanat Ajansı’ndan Faruk Yaman da farklı etkinliklerle ünlü isimleri Malatyalılarla buluşturmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: