Atalay: Rize'de BİK'e Bağlı Temsilcilik Açmayı Düşünüyoruz

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, TBMM'deki tekliflerinin kanunlaşmasıyla Rize'de de BİK'e bağlı...

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, TBMM'deki tekliflerinin kanunlaşmasıyla Rize'de de BİK'e bağlı temsilcilik açmayı düşündüklerini söyledi.

Atalay, 53 Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek, gazetecilerle sohbet etti. Atalay, burada, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rize'nin Türkiye'nin önemli yörelerinden biri olduğunu, yerel ve ulusal basında Rize'nin de gücünün arttığını belirtti.
Rize'de ortak çalışma kültürünün medyada son yıllarda yaygınlaştığını ifade eden Atalay, ''Rize'de gazetecilerin ekip halinde çok iyi bir çalışması var. Bu yeni anlayış çok değerli kardeşçe bir çalışma. Yeni anlayış dünyanın en güzel köşelerinden biri olan Rize'nin tanıtımının mimarı olacaktır'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Medyanın daha iyi şartlarda çalışması için her zaman çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Atalay, şöyle dedi: ''Kardeş kuruluşlarımız, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın önderliğinde ciddi çalışmaya girdik. Yeni şubeler açıyoruz. Rize'de de meclisteki kanun teklifimiz kanunlaştığında temsilcilik açmayı düşünüyoruz. O zaman daha çok bire bir çalışma imkanımız olacak. Ülkemizde gerek yazılı basının, gerekse yerel televizyonlar, radyolar ve internet medyasının hem denetlenmesi, hem düzenlenmesi hem de kamu reklamlarından yararlanması konusundaki çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar neticelendiğinde, basınımız belli kriterler doğrultusunda desteklemeye devam edeceğiz. Her geçen dönem medyamızın gücü ve şartları daha da artacak.'' dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: