Atalay’dan destek sözü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Beşir Atalay, Kırıkkalespor'un 3. lige yakışmadığını belirterek, destek sözü verdi.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Beşir Atalay ile bir araya gelen Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Ali Koç Uzel, kulüp hakkında sorunları konuştular. Büyük maddi sıkıntılar içinde olduklarını dile getiren Uzel, destek istedi.

TAKIM DAĞILMASIN AK Parti Kırıkkale Milletvekili adayı Beşir Atalay Kırıkkalespor’a gerekli maddi ve manevi yardım yapılması için elinden geleceğini söyledi. Kırıkkalespor’un tekrar 2. Lige çıkması konusunda tam destek vereceğini belirten Atalay, Fikret Karabudak Stadyumu’nun yeniden yapılması için de gerekli çalışmaları yapacağını söyledi. Şu andaki mevcut kadronun dağılmamasını isteyen Atalay, “Kırıkkalespor’un yeri ikinci lig değil. 1. Lig de olması gerekiyor. Kırıkkale’mize yakışmıyor. Takıma destek vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz