'atamanla Tatildeyiz' Ekibi Çubuk'ta

Doğasıyla, festivali ile Başkent'in parlayan yıldızı olan Çubuk, televizyoncuların vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.Ankara’nın yaz...

Doğasıyla, festivali ile Başkent'in parlayan yıldızı olan Çubuk, televizyoncuların vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Ankara’nın yaz ve kış turizminin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Çubuk’u ekranlarına şimdi de Beyaz TT kanalında yayınlanan ‘Atamanla Tatildeyiz’ program ekibi taşıdı. Bugün saat 10.30'da yayınlanan program için Çubuk’un alternatif tatil seçeneklerini tatilcilerin beğenisine sunan TV ekibi, farklı bakış açıları ve yorumları ile Çubuk’un güzelliklerini ortaya koymaya çalıştı. Uzun yıllar televizyon ekranlarında sunuculuk yapan Ataman Erkul, kendine has üslubu ve sunumuyla Başkent'te hafta sonu tatiline gitmek isteyen insanlara çeşitli ve değişik alternatifler sunan programda Ankara’nın parlayan yıldızı Çubuk’u tanıttı. Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in ağzından tatilcileri ilçeye davet eden Ataman Erkul, dört mevsimin bir başka güzel yaşandığı Çubuk’un güzelliklerini tüm dünya ile paylaştı.

Reklam
Reklam

Çubuk’ta gerçekleştirdiği çekimleri 6 ay boyunca da www.tatilonerim.com adresinde tatilcilerle paylaşacak olan Atman Erkul'un turizm danışmanlığı aracılığıyla yerli ve yabancı turistler Çubuk’u daha yakından tanıma imkanı bulacaklar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: