Ataşehir Sivas’lılar Derneği’nin Kültür Gezisi

İstanbul Ataşehir Sivaslılar Derneği’nin kültür gezileri kapsamında Suşehri ilçesine gelen ekip, Belediye Başkanı Sedat Sel...

İstanbul Ataşehir Sivaslılar Derneği’nin kültür gezileri kapsamında Suşehri ilçesine gelen ekip, Belediye Başkanı Sedat Sel ile bir araya geldi.

Aspasya Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, kültür gezisi kapsamında Suşehri ilçesini gezmeye gelen tüm katılımcılara teşekkür ettiğini söyledi. Belediyenin 2013 yılı çalışma programı hakkında bilgi veren Sel, “2013 yılımız çok hareketli geçecek. Şuanda bu çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız, gurbetçilerimiz ilçemize gelmeden bu çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi. Ataşehir Sivaslılar Derneği yönetimi adına konuşan Yönetim Üyesi Nurettin Doğan ise, kendisinin de Suşehrili olmasından dolayı gurur duyduğunu, Belediye Başkanı Sedat Sel’in çalışmalarını çok yakından tekip ettiklerini söyleyerek, “Ataşehir Sivaslılar Derneği olarak bizlere ev sahipliği yapmasından dolayı Belediye Başkanımız Sedat Sel’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu gezimizin gerçekleşmesinde bizlere yardımcı olan Ataşehir belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Doğan, Başkan Sel’e günün anısına plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

Kahvaltı programına; Suşehri İl Genel Meclis Üyeleri Erhan Özen, Nurettin Başar, Akıncılar İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Sözen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazif Karkın ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Nuh Genç de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: