Ataşehir'de genç kıza akılalmaz saldırı kamerada!

İstanbul Ataşehir'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan kavganın büyümesi üzerine bir çiftin, genç bir kıza saldırdığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde tekme ve tokatların hedefi olan genç kızın buna rağmen mücadele ederek kendini korumaya çalışması dikkat çekiyor. Tarafların kim olduğu henüz bilinmiyor.

Cep telefonu kamerasıyla görüntülenen olayda, iki kadın arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşüyor. Olayın büyümesiyle birlikte kadının eşinin de karıştığı olayda, genç kız tekme ve tokatların hedefi oluyor. 'Pes' dedirten kadına şiddet görüntüleri, komşuların araya girmesiyle son buluyor.

KİM OLDUKLARI BİLİNMİYOR

Görüntüler izleyenlere 'bu kadarı da olmaz' dedirtti. Kameraya yansıyan karelerde genç kızın çift tarafından tartaklandığı anlat dikkat çekti.

ESENYURT'TA ÖNCE TACİZ SONRA DAYAK

İstanbul Esenyurt’ta da benzer bir olay yaşandı. 31 yaşındaki P.Ö. herkesin ortasında önce tacize uğradı sonra da hastanelik oluncaya kadar dayak yedi.

Reklam
Reklam

Olay 9 Ağustos tarihinde Esenyurt’taki Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mehtap Sokak’ta yaşandı. Evden çıkan P.Ö. ablasının evine doğru giderken tacize uğradı.

Sonrasını ise şöyle anlattı: “Üzerimde şort ve tişört vardı. Kaldırımda yürüyordum. Birden bir şahıs önce beni elle taciz etti. Sinirle dönüp üzerine yürüdüm. Küfür etti

ardından da ‘Kıyafetine bak! Dua et kadınsın yoksa seni gebertirim’ dedi. Saldırdı. Beni aldığı gibi yere fırlattı ve kafam kaldırıma çarptı. Teklemeye başladı. Bayılana kadar beni dövdü. F.T. isminde bir şahısmış ve uyuşturucudan ve polise mukavemetten sabıkası varmış. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Davacı olacağım.”

İHA

Anahtar Kelimeler: